Милан отмъква талантлив футболист от Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тимът на Милан е много близо до привличането на халфа на Реал Мадрид Браим Диас, твърди италианският спортен журналист Джанлука Ди Марцио. 21-годишният испанец премина на “Сантяго Бернабеу” от Манчестър Сити за сумата от 17 милиона евро през миналата зима.

Браим Диас е сочен за един от най-талантливите испански футболисти, но не успява да покаже своя потенциал в Реал Мадрид. Бившият играч на Ман Сити не попадаше често в сметките на Зинедин Зидан през изминалия сезон, като игровото му време беше много малко. Самият Диас не е доволен от статута си на твърда резерва в “лос бланкос” и иска промяна.

Твърди се, че Милан и Реал са близко до постигането на сделка, като само остава да се стигне до споразумение със самия играч, за да премина на “Сан Сиро”. Надали Браим Диас ще има нещо против да играе в Милан и да получи шанс за изява. Очаква се испанският футболист да премине под наем при “росонерите”, като в клаузата ще има опция за откупуване на правата му.

През миналия сезон Браим Диас записа 10 мача във всички турнири, като записа 1 попадение и 1 асистенция. Освен за отборите на Манчестър Сити и Реал Мадрид, Диас е играл още за юношеския отбор на Малага.