google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Медиите в Италия и Испания съобщават, че започналият подготовката си за новия сезон Милан обмисля възможността да направи троен удар, привличайки Оскар Родригес, Лука Йович и Брахим Диас от испанския шампион Реал Мадрид.

Росонерите останали доволни от осъществения през миналото лято трансфер на Тео Ернандес и сега били готови отново да пазаруват в испанската столица с надежда да подсилят състава си преди старта на Серия А и Лига Европа.

“Мундо Депортиво” твърди, че тримата биха стрували на Милан общо 70 милиона евро, а от “Сан Саро” вече дали индикации, че цената ги устройва.

Йович акостира на “Сантяго Бернабеу” миналото лято, пристигайки от Айнтрахт Франкфурт, но така и не успя да се превърне в ключова фигура в тима на Зинедин Зидан.

Изданието смята, че сръбският национал би струвал 40 милиона евро докато Родригес, който миналия сезон игра под наем в Леганес – двойно по-малко.

Бившият играч на Манчестър Сити Диас е оценяван между 10 и 15 милиона евро, но към него сериозен интерес проявява също Хетафе.

Листът с играчи, подвизавали се както на “Бернабеу”, така и с екипа на Милан не е никак кратък, а в него личат имената на футболисти от калибъра на Роналдо, Кака, Дейвид Бекъм, Гонсало Игуаин, Кларънс Зеедорф, Робиньо, Антонио Касано, Фернандо Редондо, Кристиан Панучи и Клаас-Ян Хунтелаар.