Милан с нова грешна стъпка в Серия А – 0:0 срещу Сасуоло
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" не успяха да вземат победата и при второто си гостуване за сезона

Милан завърши 0:0 при гостуването си на Сасуоло в мача от 4-ия кръг на Серия А. “Росонерите” започнаха срещата в по-експериментален състав и това сякаш се оказа ключва за това да не стигнат до трите точки днес.

През първата част Милан имаше предимство при притежанието на топката, но Сасуоло беше най-близо до гола. След 23 минути игра Алесандро Флоренци препъна съперник в наказателното поле и съдията отсъди наказателен удар.

Зад топката застана Доменико Берарди, но крилото стреля в обсега на Майк Менян, който уцели ъгъла и спаси вратата си от гол. Малко по-късно Оливие Жиру можеше да открие точно преди почивката, но защитник се хвърли на пътя му и блокира възможността за гол.

След почивката кошмарът за Берарди стана пълен, след като се сблъска с Тео Ернандес и получи сериозна контузия в левия крак, която го извади от игра. В опит да намери нужния гол Стефано Пиоли пусна в игра Жуниор Месиас, Сандро Тонали и Чарлс Де Кетеларе, но това не донесе нужния ефект.

Taка Милан събра 8 точки след първите четири кръга и е на първо място в класирането, но преди изиграването на останалите двубои. Сасуоло пък вече има 5 точки на десетото място.