google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" не успяха да отбележат при визитата в Северна Италия

Отборите на Кремонезе и Милан завършиха наравно 0:0 в двубой от 14-ия кръг на Серия А. Тимът на Стефано Пиоли изпусна доста шансове за попадение и си тръгна само с точка от Кремона. Така “росонерите” изостанаха на осем точки от лидера Наполи, който днес спечели домакинството си на Емполи.

Милан доминираше през първото полувреме, но пропусна няколко шанса да открие резултата. В 23-ата минута Браим Диас стреля над вратата, а малко след това пропуск направи и Сандро Тонали. Добри възможности се откриха и пред Дивок Ориги, но белгийският нападател не успя да завърши положенията. През първата част Милан отправи общо 10 удара, от които 4 точни, но резултатът на почивката бе 0:0.

В 56-ата минута гостите най-после пратиха топката в мрежата на съперника. Дивок Ориги засече центриране на свой сътборник, но попадението се разгледа от ВАР и бе отменено поради засада.

Дванадесет минути след това вратарят на домакините Карнезеки направи стархотно спасяване при удар на резервата Рафа Леао. Милан продължи да натиска в търсене на победен гол, но така и не успя да вкара важното попадение и си тръгна разочарован от стадион “Джовани Дзини”.