Миланов разкри какво го е подтикнало да подпише с Левски (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тепърва предстоят хубави дни за Левски и заради това съм тук"

Новото попълнение на Левски Георги Миланов вярва, че хубавите дни за „сините“ тепърва предстоят. Той споделя пред клубния сайт, че собственикът Наско Сираков е показал, че наистина го иска на „Герена“ и това са били най-лесните преговори в кариерата му. “През последната година имах трудности, но гледам напред. Имам възможност да играя в най-големия клуб в България, а Наско Сираков показа, че ме иска в отбора. Това надделя за решението ми да приема офертата на Левски. Това бяха най-лесните преговори в кариерата ми. Мислих една седмица, имахме няколко разговора и отборът показа, че наистина ме цени. Заради това съм тук.”

“В момента отборът е на 90 процента съставен от българи и това е едно от нещата, които ме подтикнаха към Левски. Искам аз да им помогна и се надявам те да помогнат на мен. Познавам доста от момчетата, така че няма да имам проблем с адаптацията”.

“Тепърва предстоят хубави дни за Левски и заради това съм тук. Събрани са доста добри футболисти, но ще трябва малко повече време. В последната година съм гледал почти всички мачове на Левски и се вижда, че отборът се крепи върху българските футболисти и феновете. Сигурен съм, че нещата ще си дойдат на мястото рано или късно. Днес ще направя първа тренировка и ще ми трябва малко време да свикна с отбора”, казва още Миланов.