Митрович е под угрозата от голямо наказание
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Митрович може да пропусне до 10 срещи на Фулъм заради скандалните сцени от срещата с Манчестър Юнайтед

Пред нападателят на Фулъм и Сърбия – Александър Митрович грози голямата вероятност да бъде наказан до 10 мача лишаване от състезателни права, заради изблъскването и опитът за саморазправа срещу съдията Крис Кавана, съобщават британските медии.

Фулъм имаше предимство в резултата при гостуването си на Манчестър Юнайтед с 1:0 в двубой от четвъртфиналите на турнира за Купата на Англия, когато в 71-ата минута Уилиан отби топката от голлинията с ръка, а Крис Кавана отиде да преразгледа ситуацията с ВАР. През това време мениджърът на „котиджърс“ Марко Силва отправи реплика към главния арбитър, заради което му бе показан директен червен картон.

Реферът отсъди наказателен удар в полза на “червените дяволи” и червен картон за Уилиан, защото е спрял топката от това да влезе в мрежата с ръка. Поради тези обстоятелства Александър Митрович не успя да сдържи нервите си и изблъска Кавана, докато му говореше на висок тон, заради което и на него му бе посочен пътят към съблекалнята. Очаква се в близките дни решението на арбитражната комисия към ФА.