Монтана разби Крумовград на Вили Вуцов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крумовград с втора поредна загуба във Втора лига

Монтана спечели един от най-интересните двубои от 16-ия кръг на Втора лига, след като разби Крумовград с 4:1 на стадион “Огоста”. Воденият от Вили Вуцов отбор поведе в резултата, но в крайна сметка допусна най-тежката си загуба за сезона.

Крумовград влезе в срещата като лек фаворит, но си тръгна от Монтана без нищо и дори не бе близо до взимането на точка. Джуйнет Яшар даде аванс на гостите с попадение  във 2-рата минута, но Монтана изравни чрез Дамянов в 7-ата. 120 секунди по-късно монтанчани поведоха след попадение на Идрис – 2:1, като при този резултат завърши първата част.

След почивката Борислав Дамянов вкара още две попадения, с което оформи своя хеттрик в мача. Монтана записа трета поредна победа във Втора лига и вече е само на две точки от шестия в класирането Крумовград. Гостите пък изостанаха на пет пункта от лидера ЦСКА 1948 II и в същото време са на две зад втория Етър.

В последния мач за годината тимът на Монтана гостува на втория отбор на Ботев Пловдив на 13 ноември, докато Крумовград приема Витоша Бистрица в същия ден, а на 26-ти играе с елитния Септември в турнира за Купата на България.