Моу обърна специално внимание на трима след успеха над Монца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изминаха 4 кръга от италианското първенство, а Рома продължава да бъде временен водач в таблицата.

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо се изказа ласкаво по адрес на Пауло Дибала, Тами Ейбрахам и Рожер след класическия успех с 3:0 над Монца в двубой от 4-ия кръг в Серия “А”.

“Днес беше вечерта на Пауло, макар че и Тами игра фантастично. През миналия сезон в мача срещу Ювентус на “Олимпико” смениха Дибала и аз му подхвърлих: “Момче, много си добър”. Сега му казах същото и двамата се засмяхме, защото си спомнихме, че той вече е вкарвал на този стадион”, сподели Моуриньо.

“Пауло е невероятен талант и най-хубавото е, че играе за отбора. Той хвърля много сили, за да помага в защита. Вярно е, че е минал през доста контузии, но постоянно се подобрява и това е знак какво можем да очакваме на Световното първенство. Може би Лионел Скалони трябва да ми изпрати няколко бутилки вино, защото ще има на разположение фантастичен футболист”, продължи в своя стил Специалния.

“Мачът беше по-труден, отколкото показва резултатът. Монца е интересен отбор, създадоха ни проблеми с начина, по който си подаваха. Радвам се, че хората вече говорят за Рожер, защото той има огромен напредък. По-спокоен е с топката и намира правилните решения, а не бърза просто да подаде на крайния защитник. Хареса ми и представянето на Тами Ейбрахам, това искам от него”, каза още треньорът на Рома.