google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Моята задача не е да остана в историята на Рома, а да помогна на децата да растат, правейки важни неща."

Жозе Моуриньо бе изключително доволен, но и прагматичен след като класира “вълците” за финала на Лига Европа. Там съперник ще им бъде Севиля, а финалът на надпреварата е на 31 май.

“В трудностите можем да намерим най-доброто в себе си. Това е момент на голям празник в Рим, но не можем да забравим тъгата на хората (лошото време в Романя). Ние, като група, не можем да избегнем това. Връщам се към моя отбор. Това е то. В малките детайли”, започна коментара си Моуриньо.

“Ако нямахме Смолинг на пейката, може би нямаше да преминем. Загубих Спинацола и след това Челик, ако не разчитахме на него… Това означава, че малките детайли правят разликата. Можем да говорим и за Бове, който игра отдясно и това не е неговата позиция. Момчетата дадоха всичко от себе си, този мач е резултат от нашата работа, нашия опит, нашата тактическа мъдрост, това да знаем как да останем в мачовете. Рома е невероятен отбор. Искам да се обърна към феновете на Рома – тези момчета заслужават нещо специално в понеделник”, сподели “Специалния”.

„Моята задача не е да остана в историята на Рома, а да помогна на децата да растат, правейки важни неща. Да помагам на феновете на Рома, които ми дадоха толкова много от първия ден. Голяма радост е да стигна до нов финал. Три италиански отбора в три финала е добре за италианския футбол”, завърши той.