Моуриньо хвали шеф за невероятните трансфери на Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Португалският мениджър Жозе Моуриньо е похвалил работата на председателя на Тотнъм Даниел Леви в осигуряването на невероятните нови попълнения – Пиер-Емил Хьойберг и Джо Харт. Дуото направи дебюта си за “шпорите” в събота при победата с 3:0 над Ипсуич Таун в контрола, като Хьойберг игра 63 минути, а Харт изигра цялото второ полувреме.

Хьойберг бе привлечен за 15 милиона паунда от Саутхемптън, докато Харт пристигна като свободен агент, след като напусна Бърнли. Тъй като Тотнъм ще играе в Лига Европа през новия сезон, ако преминат през квалификационните кръгове, Моуриньо смята, че привличането на играчите е от решаващо значение, тъй като тимът има нужда от подобни футболисти, за да се бори за трофеи.

“Клубът намери правилния момент да ги привлече. Това беше последната година от договора за Пиер, а неговият клуб беше в трудна ситуация по отношение на преговорите, така че мисля, че г-н Леви се справи невероятно, като взехме толкова добър играч при нас”, заяви Моуриньо пред клубната телевизия на Тотнъм.

“Мисля, че клубът направи невероятни два трансфера, защото те ще засилят състава ни. Джо Харт има 75 мача за Англия и много опит, той е чудесна опция за нас, като имаме трима вратари. Всички национали за страната си са много добри вратари. Можем да сме спокойни, защото при всякакви контузии или проблеми, които имаме, разполагаме трима добри вратари”, сподели наставникът на Тотнъм.