Моуриньо не мисли за дербито с Лацио, а за Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В момента ме интересува само следващият мач, защото когато един треньор не мисли за предстоящия двубой, нещата не се развиват добре", отчете специалистът.

Във вчерашния ден съставът на Рома се наложи с 3:1 над Верона в мач от Серия “А”, а наставникът на отбора Жозе Моуриньо остана доволен от победата.

Специалния заяви, че е щастлив от трите точки и добави, че в лагера на “вълците” мислят за следващия мач, който е с Лудогорец от Лига Европа, а не за сблъсъка с Лацио през уикенда.

“Искам да дам подкрепата си за Верона, защото те се бориха здраво да вземат поне точка. Те са добър и организиран отбор, който се представи силно и с 10 човека и ни създаде много проблеми. Бориха се здраво. Да, разбира се, че съм щастлив от победата, не съм лицемерен. Но останах с приятно чувство към съперника, защото те са в трудна позиция в класирането, но играчите, треньорът и феновете дадоха всичко от себе си”, коментира Моуриньо.

“Съжалявам! Понякога след мач имам чувството, че съм могъл да направя нещо повече, но в случая нямаше как да направя нищо повече. Направих всичко, което можах, вярвайки в таланта на младия Волпато и гласувайки доверие на Неманя Матич. Когато спечелиш в 90-ата минута, хората биха казали, че си имал късмет. Но ние търсихме този късмет в продължение на 45 минути”, продължи португалецът.

“В момента дербито с Лацио въобще не ме интересува. Интересува ме само следващият мач. Когато един треньор не мисли за предстоящия двубой, нещата не се развиват добре”, каза още Моуриньо.