Моуриньо прибира под крилото си Пауло Дибала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вълците" може да направят трансферен удар с Дибала

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо иска от ръководството на клуба да му доведе Пауло Дибала на всяка цена. Аржентинската звезда си тръгва от Ювентус след края на сезона, тъй като договорът му е до юни. Интерес към Дибала има от много клубове, като Интер се спряга за фаворит за подписа на с 28-годишния играч. Сега обаче Моуриньо настоява Рома да вземе Дибала и изглежда трансферът е възможен.

„Il Corriere dello Sport“ информира, че човек от обкръжението на Дибала смята, че преместване в Рим би било „най-добрият вариант“ за аржентинеца. Агентите на футболиста са провели първоночални разговори с Интер и няколко клуба от водещите първенства в ЕВропа, включително Барселона, Арсенал, Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

Рома вече също е сред опциите за Дибала. “Вълците” имат ясни идеи за бъдещето, особено във финансово отношение, като участие и в Лига Европа догодина ще подпомогне финансите на клуба.

Агентът на Дибала Хорхе Антун посети Вечния град тази седмица и трябваше да проведе разговор със спортния директор Тиаго Пинто, но срещата беше отложена след загубата на „вълците“ от Фиорентина в понеделник.