google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вече съм зрял, натрупах опит от английския футбол, но запазих всичко, което научих на "Камп Ноу" като младо момче", обясни крилото.

Едно от най-новите попълнения в редиците на испанския гранд Барселона – Адама Траоре, изрази задоволството си от завръщането си на “Камп Ноу”.

„Много съм щастлив, че се върнах на мястото, което винаги съм чувствал като свой дом. Имам много скъпи спомени и доста преживявания от предишния ми престой тук. Роден съм в този град и винаги съм обичал този клуб. Винаги съм си мислел за завръщане в Барса, още от първата минута, в която напуснах клуба. Тъй като съм от Барселона, намерението ми винаги е било да се завърна. Понякога поемаме по различни пътища, но важното е целта да е една и съща. Сега съм тук, както исках, така че ще се възползвам от това и ще се наслаждавам максимално”, сподели Траоре.

“Нещата лека-полека се променят към по-добро и ще допринеса за това. Има и по-опитни играчи от мен, но се надявам, че и аз мога да помогна на младите със съвети. Играл съм с някои невероятни футболисти. Учех се на „Ла Масиа“, хранех се и прекарвах повечето си дни там, дори и след тренировките. Ето защо сега съм тук. Вече съм зрял”.

“Натрупах опит от английския футбол, но запазих всичко, което научих в Барса като младо момче. Все още поддържам връзка със съотборниците ми от школата. Винаги е добре, когато се видим и си поговорим. Някои съотборници от националния тим като Серхио Бускетс, Жорди Алба и Ансу Фати ми изпратиха поздравителни съобщения за добре дошъл, в които изразиха радостта си от моето завръщане“, каза още Траоре пред клубната телевизия.