Нападател на Виляреал се съгласи на трансфер в Евертън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арно Данжума иска да се присъедини към Евертън под наем

Според информация на изданието 90min, звездата на Виляреал Арно Данжума е решил да се присъедини към тима на Евертън под наем за остатъка от сезон 2022/23.

Данжума е един от най-добрите играчи на Виляреал и привлече вниманието на някои от най-големите европейски отбори с изявите си през годините. 25-годишният футболист е получил разрешение “жълтата подводница” да напусне клуба този месец и му беше позволено да пътува до Англия за преговори с Евертън. Не липсва интерес от страна и на други тимове от Висшата лига, сред които Астън Вила, Саутхемптън, Нотингам Форест и Лестър.

Евертън на Франк Лампард се представя много слабо този сезон и се оказа в реална опасност да изпадне. “Карамелите” трудно вкарват голове и имат втората най-слаба така в лигата. Головете печелят мачове и внасянето на малко вдъхновение в нападение е необходимост за тях този януари.

Данжума ще премине под наем на “Гудисън Парк”, като след кая на сезона на “карамелите” ще бъде дадена възможност да направят трансфера постоянен.