Нападател на Звезда: Осъзнаваме важността на мача с Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще дадем всичко от себе си, за да върви добре играта, с резултата и да се радваме след мача", споделя Александър Катай

В Цървена звезда отлично осъзнават важността на двубоя с Лудогорец и ще дадат всичко от себе си да спечелят срещата от Лига Европа, сподели пред kurir.rs нападателят на сърбите Александър Катай.

“Осъзнаваме важността на мача срещу Лудогорец и ще дадем всичко от себе си, за да върви добре играта, с резултата и да се радваме след мача. Няма да играем пред пълни трибуни, но не е за първи път. Ще имаме подкрепата на деца, които бяха феноменални срещу Кайрат, когато победихме с 5:0”, коментира острието.

Припомняме, че заради инциденти с фенове по трибуните в предния домакински двубой в турнира, този с Мидтиланд, отборът бе глобен с 45 000 евро, като освен това УЕФА санкционира сърбите да играят без публика. Все пак от Европейската футболна централа позволиха деца да заемат местата на трибуните.

“Точно тогава изиграх един от най-добрите мачове през този сезон, надявам се да се повтори срещу Лудогорец. Като цяло сме максимално фокусирани върху мача и нямаме търпение за началото”, казва още Катай.

“За нас е важно да постигнем положителен резултат, една точка ще ни осигури спокойствие, а победата ще ни доближи до второто място. Все пак вървим мач след мач, имаме две победи зад гърба си и излязохме добре от сгъстения мини-цикъл. Накрая искам пак да поканя децата да дойдат на мача и да ни подкрепят, ще бъде много важно за нас”, допълва нападателят.

Двубоят между Цървена звезда и Лудогорец е утре от 19.45 часа българско време на стадион “Райко Митич” в Белград.