Напрежение между феновете на Милан и Донарума, той се разплакал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ситуацията около новият договор на стража продължава да се нагнетява

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума продължава да бъде с неясно бъдеще, след като месец преди края на сезона все още не е подписал нов договор с клуба. Както е известно, “росонерите” искат да го задържат на Миланело и му предлагат увеличение на заплатата с около 2 милиона, достигайки до 8, но агентът му Мино Райола желае 12 милиона на година и по-кратък контракт с освобождаваща клауза.

Един от спряганите за най-сериозен кандидат да отмъкне Джиджо през лятото като свободен агент е тимът на Ювентус, а интересното е, че в следващият кръг Милан се изправя именно срещу тях. Интересното е, че информациите от Италия твърдят, че Юве ще може да си позволи исканата от Райола заплата за Донарума само ако влезе в топ 4, а в момента двата отбора спорят ужесточено за местата за Шампионската лига.


Това доведе до ново напрежение около Донарума като според “Скай Спортс”, след като в края на вчерашната тренировка на тима група фенове от най-голямата ултраска организация “Курва Суд” са пожелали да говорят с вратаря до огражденията на тренировъчната база Миланело. Донарума се е видял с тях, а те са пожелали ако той не преподпише с Милан до петък (7-ми май) да не излиза титуляр срещу Ювентус в дербито в неделя, тъй като се опасяват, че е възможно да им помогне да победят нарочно.

Вратарят от своя страна отговорил, че все още нищо не е подписал и той сам решава бъдещето си, а не агентът му и се е стигнало до размяна на остри реплики между него и феновете, които са довели до сълзи в очите на Донарума на прибиране към съблекалнята.