Наско Сираков иска моментална раздяла с Орлин Старокин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на Левски е бесен на опитния футболист

Собственикът на Левски Наско Сираков ще иска клубът моментално да се раздели с Орлин Старокин. Босът на “сините” е бесен, след като опитният играч си изпроси глупав червен картон в рамките на 15 секунди за реплики към рефера Николай Йорданов в гостуването на Царско село (2:2).

Реализатор номер 1 в историята на Левски лично върна Старокин обратно на “Герена” през лятото, но в момента е много афектиран от случилото се и е нарочил Старокин за поредния провал ни тима му през тази кампания в първенството.

Старокин е наказан за последната среща за 2020 г. с ЦСКА София и за дербито той няма да бъде на разположение на треньора Славиша Стоянович, който в последните две срещи заложи на него като титуляр. Поради това се очаква 26-кратните шампиони да се разделят с футболиста в следващите часове по взаимно съгласие.

След като срещу Царско село защитникът записа юбилейния си мач за “сините”, то това вероятно ще бъде неговият последен двубой за Левски. През този сезон Старокин бе привлечен, за да помогне с опита си, но не успя да го стори и се представи разочароващо. Наско Сираков привлече опитния бранител много скоро след получаването на акциите на клуба, но ето че Старокин ще разтрогне още преди Коледа.