google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Августи подчерта, че тимът ще играе много по-агресивно в утрешния ден

Старши треньорът на АПОЕЛ (Никозия) Софронис Августи заяви, че неговият тим няма алтернатива на елиминирането на пловдивския Ботев в Лигата на конференциите.

Първата среща между двата тима завърши наравно – 0:0, а реваншът е утре от 20:00 часа на стадион “GSP” и е част от футболните мачове по телевизията.

“Готови сме за мача,” заяви наставникът на кипърския тим. “Ще играем на нашия стадион, пред нашите фенове и сме длъжни да отстраним Ботев. Наясно сме, че няма да ни е лесно. Трябва да бъдем много внимателни и концентрирани.

“Планът ни е да ограничим пространствата пред състава на гостите, защото знаем, че това е опасен отбор, който разполага с качествени футболисти.

“Ботев играе много добре на контраатака и трябва да сме готови за това. Ние обаче също разполагаме с класни играчи, които вече се намират в по-добро физическо състояние, в сравнение с първия двубой в София, защото това беше първият ни официален мач за сезона.

“Убеден съм, че футболистите, които ще излязат утре на терена от първата минута, ще бъдат готови на 100 процента.

“Видях много позитивни неща от моя отбор в първия двубой в София. Свършихме добре своята работа, спазвахме тактическа дисциплина и не дадохме възможности на Ботев да създава положения пред нашата врата.

“Утре обаче трябва да бъдем по-агресивни, по-креативни, да пресираме високо и така да затрудним противника. Това ще бъде ключово в утрешния мач.”

Двубоят може да бъде проследен и онлайн в Betano app за телефон.