google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да се защитаваме по един брутален начин и да намерим нашия стил на игра", обясни Унай Емери преди двубоя с Ливърпул.

Наставникът на Виляреал – Унай Емери, сподели очакванията си преди полуфиналния мач-реванш от Шампионската лига срещу Ливърпул, който е утре вечер.

„Мърсисайдци“ си осигуриха комфортен аванс от два гола преднина в първата среща на “Анфийлд” преди седмица и сега ще опитат да затвърдят доброто си представяне и да продължат към финала в надпреварата.

„Намираме се в исторически момент. Хората около нас са изключително горди. Надявам се пред нашите фенове да се представим по възможно най-силния начин и да продължим напред“, заяви оптимистично Емери.

„Искаме да се насладим изцяло на този момент заедно с нашата вярна публика. Радваме се, че ни предстои реванш на клубния стадион. Трябва да бъдем повече от перфектни и да направим нещо, което никой до момента не е постигал”, продължи той.

“Искаме да намерим и да използваме техните слабости. Градът ни е горд с нашите постижения. Всяко населено място се идентифицира с нещо. Трябва да се защитаваме по един брутален начин и да намерим нашия стил на игра“, завърши Унай Емери.