Небивалици на Острова опитват да дискредитират Салах
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Няколко британски издания гръмнаха с искането за шокираща нова заплата на египетския нападател

Няколко британски издания, сред които високотиражният Mirror твърдят, че египетският голов крал на Ливърпул Мохамед Салах е поискал от ръководството на Червените седмична заплата от 500 хиляди паунда, за да удължи контракта си с клуба.

Договорът на топ-стрелеца с шесткратния европейски клубен шампион изтича през 2023 година, а мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп потвърди преди няколко дни, че преговорите със Салах вече са в ход,

Нито Mirror нито останалите издания предоставят по-детайлна информация за написаното. Липсват, разбира се, и достоверни източници.

29-годишният Салах е обект на интерес от страна на някои от водещите европейски клубове, сред които Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

В последните седмици някои от ключовите играчи на Ливърпул, сред които бранителите Върджил ван Дайк и Трент Аликзандър-Арнолд и капитана Джордън Хендерсън, подписаха нови дългосрочни контракти.

Седмичното възнаграждение на нидерландския стожер в защита Ван Дайк е 220 хиляди паунда, което прави още по-несериозно твърдението на медиите за заплатата на Салах.

Голяма част от привържениците на Ливърпул обаче критикуват собствениците на клуба за пасивността им на трансферния пазар.

Те смятат, че серията шумно представени нови договори на част от играчите се прави именно с цел да се намали натиска заради липсата на нови качествени попълнения в халфовата линия и атаката на тима.