Неделев: Не знам дали ще продължа с Ботев, още чакам за договора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Още малко и ще започна да ти­чам, за този сезон обаче няма как да се върна в игра"

Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев все още няма яснота за бъдещето си в отбора. Договорът на национала с „жълто-черните“ изтича през юни, а клубното ръководство все още не е направило предложение за удължаването му. “Още чакам от тяхна стра­на. Не знам дали ще продължа с Ботев. Ще видим какво ще ста­не. В момента най-важното е да се оправя на сто процента след контузията и операция­та, да върна формата си. Надя­вам се и отборът да върви доб­ре през това време”, споделя Неделев пред „Тема Спорт“.

Неделев смята, че все още е рано да поставя оценка на работата на новия наставник на тима – Азрудин Валентич. “Не мо­га нищо да кажа сега. Ако остана и той е треньор и догоди­на, тогава ще видим. Дай Бо­же, отборът да се спаси от изпадане”.

Футболистът на „жълто-черните“ коментира и възстановяването си и кога феновете ще могат да го видят в игра. В събота в  социалните страници на клуба се появи клип на Неделев, в който той играе с топка на базата в Коматево, правейки няколко отигравания. “Още не съм започнал да тренирам с топка. Просто на­правих няколко крачета за едно клипче. Добре се чувствам. Още малко и ще започна да ти­чам. За този сезон обаче няма как да се върна в игра.“

„Канарчетата“ продължават с подготовката си по време на паузата, като за този петък, 2 април, е уговорена контрола с Берое. Засега спарингът ще е в Стара Загора, а до дни ще стане ясен и началният час. Пловдивчани се отказаха от опцията за още един спаринг, тъй като има доста национали в различните гарнитури.