Неделев: Усетих, че в Лудогорец ме подкрепят и искат да ме вземат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Единият отбор ми показа, че няма нужда от мен, а другият, че съм желан и уважаван", коментира халфът.

Бившият вече играч на Ботев Пловдив – Тодор Неделев, бе представен официално като ново попълнение на Лудогорец на специална пресконференция.

Креативният полузащитник ще носи фланелката с номер 88 на гърба си за “орлите”, а във вчерашния ден той проведе и първа тренировка с новите си съотборници.

“Чувствам се добре, благодаря на Лудогорец за отношението, което е прекрасно. Имаха огромно желание да ме привлекат. Отборът ме прие много добре и съм тук, за да помогна да станем шампиони и да изпитам емоцията от големи мачове, в които всяка година играят“, започна Неделев.

„Искам да кажа нещо като човек, който може да оценява и благодари. Поклон пред феновете на Ботев Пловдив. Всичко, което съм правил за Ботев, е било за тях. Причината да стане този трансфер е, че имаше два клуба. Единият ми показа, че нямаше нужда от мен, докато другият демонстрира огромно уважение и колко ме иска. Усетих страхотна подкрепа от тях. Мисля, че всеки един футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде на място, където ще бъде ценен и уважаван”, обясни халфът.

“В личен план си пожелавам здраве и на моите съотборници, тъй като след този инцидент, който преживях, осъзнах колко важно е здравето. Искам да имам успехи с Лудогорец, да помагам с изявите си на терена. Ще се постарая на 100 процента да го показвам във всеки мач“, продължи родният национал.

„Вътрешно почувствах, че бях нежелан. Не може след толкова години при оставащ договор от 3 месеца никой от клуба да не те търси и да се очаква в последния момент аз да се съглася. Аз каквото имах – излязох и казах с горда глава пред феновете на Ботев. Обясних своята гледна точка, надявам се хората да ми повярват, тъй като никога не бих ги излъгал”, коментира Неделев.

„Мисля, че 3-4 пъти съм имал оферти от Лудогорец, но клубът не се отказа от мен въпреки тежкия инцидент. Усетих подкрепата им и усетих, че искат да ме вземат. Така се стигна до този трансфер. Не искам да навлизам в подробности за Зингаревич. Той си е казал неговата гледна точка, това е неговото мнение. Аз съм играч на Лудогорец и съм фокусиран върху този клуб – да печелим титли, да играем в Европа“, каза той.

Неделев: Усетих, че в Лудогорец ме подкрепят и искат да ме вземат 1

„Виждате, че в големите първенства се случват големи трансфери в последните дни. Фокусиран съм изцяло върху Лудогорец и мачовете ми за този клуб. Казвам, че естествено ще има фенове, които няма да са доволни и ще ме наричат предател. Аз излязох пред тях и казах каква е моята гледна точка. Всеки човек си има мнение и може да повярва на каквото иска“, добави полузащитникът.

„От много години се познавам с Десподов. Играем заедно за България. Те ме приобщават в обстановката. Виждам отношението им, което е прекрасно и благодаря. Радвам се, че имам приятели в този отбор. Аз още след мача с ЦСКА съжалявах, че не взехме точки с Ботев. Има доста мачове докрая и ще направим всичко възможно да спечелим всички мачове и да станем шампиони. Не мисля, че ще ми е труден животът в Разград. Сменил съм просто отбора в България. Трябва да се адаптирам бързо и да давам всичко от себе си“, сподели техничарят.

„Винаги съм имал желание да стана шампион на страната. Мисля, че Лудогорец е отборът, който виждате в последните 11 години, е фактор у нас, така че това само може да ме мобилизира още повече да се раздам и да помогна на отбора да спечелим титлата и да запиша моето име в историята на Лудогорец като шампион. В личен план искам да ставаме шампиони и да играем европейски мачове. Дано още в неделя, ако треньорът разчита на мен, да покажа какво мога и да покажа на всички тук, че изборът им е бил правилен да ме привлекат”, заяви Тодор Неделев.

„Както вече казах, не мисля, че мен трябва да ме питате какво става в Ботев. Има си шефове и ръководители и тези въпроси трябва да бъдат към тях, а не към мен“, констатира бившият вече футболист на “канарчетата”.

„Избрах №88, тъй като любимият ми номер е 8. В Лудогорец има такъв футболист и не се бях замислял, че Вандерсон е играл с този номер. Знам какво е направил той с този клуб и се надявам с този номер да го задмина по успехи в Лудогорец“, завърши Тодор Неделев.