google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът се предложил на испанския шампион

Според информация на испанското издание SPORT, Неймар се е предложил на Барселона и иска да се завърне в клуба през летния трансферен прозорец. Бразилският национал е изправен пред несигурно бъдеще в Пари Сен Жермен. Той е готов да намали заплатата си, за да се присъедини отново към каталунския клуб.

Неймар все още е един от най-добрите играчи в света. 31-годишният футболист направи едно десетилетие в Европа, като шест от тези години бе в Пари Сен Жермен. Но най-добрата му форма бе по време на четиригодишен период с Барселона, където той спечели требъл с каталунския тим.

Бразилският национал се присъедини към ПСЖ с трансфер за 222 млн. евро. Но поредица от контузии попречи на изявите му във френската столица. Бразилецът обаче беше феноменален през изминалия сезон, въпреки подобни проблеми, които го измъчваха. И той допринесе за 35 гола, като намери вратата 18 пъти, като същевременно направи 17 асистенции.

Престоят на Неймар на Парк де Пренс вероятно ще приключи през летния трансферен прозорец. И тъй като Лионел Меси вече напуска, ПСЖ ще се опита да спечели пари от бившия нападател на Барселона, за да гради нов отбор. Играчът вече е предложил услугите си на “блаугранас” и е готов на намаление на заплатата, за да играе в каталунската столица.