Неймар: Мечтаем за финал и искаме да спечелим титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не спах цяла нощ и плаках след травмата", призна нападателят.

Една от големите звезди в редиците на бразилския национален отбор – Неймар, бе много доволен от представянето на “Селесао” след продължаването напред към четвъртфиналите на Мондиала и победата с 4:1 над Южна Корея.

“Време е да продължим напред, мечтаем за финал, трябва да вървим стъпка по стъпка, тъй като има още три мача. Наистина сме подготвени и сме фокусирани да спечелим тази титлата”, заяви Неймар.

Нападателят не пропусна да коментира контузията си и колко тежко е преминал през нея. Въпросната травма можеше да издави играча на Пари Сен Жермен дори от Световното първенство.

“Бях много уплашен. Започнах сезона добре и да се контузя беше трудно. Онзи ден не спах цяла нощ и плаках. Цялата физиотерапия, която направих, си заслужаваше. 11 часа на ден, правейки физиотерапия до 5, 6 часа сутринта, цялата тази жертва си заслужаваше”, обясни той.

Неймар говори и за Краля на футбола Пеле, който не е в никак добро здравословно състояние и се бори с тумор.

“Трудно е да се говори за това, през което преминава. Надявам се на най-доброто за него. Дано да се чувства по-добре и да се възстанови възможно най-скоро. Надявам се, че се е насладил на победата и почитта, която му отдадохме в края”, каза още Неймар.