Неподражаем Бруно:”Със заплати от 3000 при мен Левски ще експлоадира”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Колоритният старши треньор на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович се отнесе с насмешка към някои от оплакванията на силните фигури в Левски в последно време.

Според наставника големите харчове при Сините са съвсем неоправдани като той декларира, че би извел отбора до непостигани в скоро време висоти при съвсем скромни възнаграждения.

“Левски си е Левски,” коментира Акрапович. “Дайте ми Левски и по три хиляди лева за заплати и отборът ще експлодира.

“Всичко е до желание. Ако върнеш феновете и има бомбастична атмосфера, както искам да направя сега в Локомотив, всичко е възможно. Аз започнах в Пловдив, точно по този начин. Не исках да плащаме големи заплати и пари на мениджъри.

“Ако тръгнат в тази посока, Левски пак ще бъде този Левски, който трябва да бъде. Това е един отбор, който винаги ще го има и се надявам нещата там да се оправят по скоро.

“Ето на телефона имам много предложения за играчи, които искат да дойдат. Само трябва внимателно да ги избереш. Футбола отива към атлетика и трябва да се търсят атлетични играчи. Още повече пък към Левски, който е бранд и привлича внимание.

“За мен е задължително играчът да мине проби, защото е важно не само качествата, които притежава, но и характерът му.”

В същото време Акрапович, който изведе Локомотив до два поредни триумфа в турнира за Купата на България заяви, че се чувства повече от комфортно в Града под тепетата.

“Чувствам се много добре в Пловдив,” продължи той. “Тук хората живеят за клуба. Мисля само за Локомотив и искам още дълго да остана в клуба.

“Христо Крушарски не поставя цели. Той винаги говори с оптимизъм. Повечето хора мисля, че нещата, които говори не могат да се случат, но ние му вярваме. Не ми е цел да затварям устата на критиците.

“Нека има критика, но да бъде градивна. Аз се уча от тях и ставам по-добър. Няма как да съм физкултурник. Във всяка тренировка се използва топка.

“Играем добър футбол и работата ми се показва на терена. Берое и Славия показват добри неща има и още отбори, който ще се борят за първата шестица”