google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският нападател със сигурност пропуска предстоящия мач с Валядолид

Нападателят Карим Бензема е поредният контузен футболист в отбора на Реал Мадрид. Французинът не взе участие в последното занимание на тима, което беше в петък сутрин. Бензема няма да пътува с отбора за утрешния двубой срещу Реал Валядолид от Ла Лига.

За момента “лос бланкос” не са дали официална информация за травмата на Бензема. Отсъствието му за двубоя с Валядолид означава, че той може да пропусне и визитата на Аталанта в първи 1/8-финал в Шампионската лига следващата седмица.

Бензема е получил контузия при победата с 2:0 над Валенсия миналата неделя и се присъединява към дългия списък от играчи, на които наставникът Зинедин Зидан не може да разчита.

Еден Азар и Родриго също са пропускат мача с Валядолид. Зидан не може да използва още Серхио Рамос, Едер Милитао, Федерико Валверде, Марсело и Алваро Одриосола, които също продължават да лекуват травми.

След като Бензема е аут, Мариано Диас и младокът Уго Дуро, който е голмайстор на втория отбор на „белия балет”, са единствените налични нападатели за Реал Мадрид.