Ники Михайлов: Няма да има никакво отпускане от наша страна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мачът на "Герена" ще е доста по-раздвижен от този в Малта", смята опитният вратар.

Капитанът на Левски Николай Михайлов заяви, че всички в лагера на “сините” са концентрирани за предстоящия двубой с Хамрун Спартанс от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Ако столичани успеят да довършат започнатото и елиминират малтийския клуб, то в следващия плейофен кръг ще се изправят срещу загубилия от двойката между АЕК Ларнака и Партизан Белград.

“Беше доста тежък мач не очаквах да има чак такава съпротива. Хората играят футбол. Повечето играчи бяха чужденци, имаха 2-3 малтийци, които са национали. Да не забравяме в кой момент вкарахме гол, така че нямаме право да подценяваме още повече като сме на крачка от плейоф”, коментира Михайлов.

“Видяхте, че за 15-20 минути продадохме стадиона, което за пореден път показа каква сила имаме зад гърба. Това е Европа, не можем да си позволяваме никакво отпускане. Да сме максимално концентрирани и да победим и вече да се готвим за следващите срещи”, добави стражът.

“Отборът е подготвен. Всички са здрави с изключение на Ивелин Попов. Сигурен съм, че на хубав терен, какъвто е нашият, с тази публика, мачът ще е доста по-раздвижен от този в Малта. Със сигурност от наша страна няма да има доза отпускане. Гледаме на мача доста сериозно. Трябва да го изиграем не на 90%, а на 100”, сподели още Николай Михайлов.

Снимка: start-photo.bg