google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стражът на Сините коментира участието си в рекламата на Efbet

Вратарят на Левски Николай Михайлов изрази съпричастност с проблемите, стоварили се върху големия съперник на Сините – ЦСКА София.

Стражът е убеден, че от съществено значение за развитието на българския футбол е грандовете ЦСКА и Левски да са в добро състояние.

“Не злорадствам,” коментира вратарят. “Винаги съм казвал, че е важно за българския футбол Левски и ЦСКА да ги има, да има дерби, независимо от враждата между нашите фенове. Това е жалко като цяло. Надявам се да се стабилизират и всичко да е наред с техния отбор.

“В Левски в момента всичко се развива нормално. Знаете, че измина тежка година. Тази ще е подобна, но се надявам все пак да е по-добра.

“Направихме добра подготовка и селекция. Надявам се в края на сезона да сме на по-добро място, защото Левски не заслужава да е на сегашното (б.а – осмо). Ще се борим и за Купата на България.”

Михайлов коментира и участието си в рекламата на букмейкъра Еfbet.com.

“Коментирахме с хората, с които направихме рекламата. Казаха: “Проблем ли ще бъде за теб по такъв начин да бъде направена?” В крайна сметка това бе част от живота ми. Не е тайна за никого, че в последните 12 месеца имах проблеми в Левски, бях се отчаял и бях качил доста”.