Ники Михайлов се вталил, свалил над 10 килограма
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вратарят на Левски Николай Михайлов, който преди няколко седмици шокира със смущаващото си наднормено тегло, е напът да се доближи до обичайната си физическа форма.

В рамките само на един месец стражът загубил над 10 килограма от теглото си, подлагайки се на специално изготвена за целта диета и провеждайки допълнителни тренировки във фитнес-залата на Герена.

Михайлов бе низвергнат от бившия наставник на Сините Петър Хубчев и именно в този период той загуби интерес в поддържането на подобаваща форма.

Многото натрупани килограми вбесиха Георги Тодоров при поемането на юздите през миналия сезон като новият треньор не можеше да си обясни как предишното ръководство е допуснало играч от първия тим да изглежда по подобен начин.

Още с взимането на властта в Левски Наско Сираков и Константин Папазов са имали разговор с Михайлов, уверявайки го, че на него ще се разчита. Естествено това можело да се случи ако стражът се избави от купищата натрупани мазнини.

Михайлов бе на вратата през първото полувреме в контролата на Левски с юношите на тима в събота.

На “Георги Аспарухов” обаче тръгнаха слухове, че лансирането на Михайлов не се понравило на другия вратар в отбора – Георги Георгиев, който вече споменал пред съотборници, че може да си тръгне.