Николай Киров: Имаме нужда от още един нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Арда направи коментар след поражението от полския Заглембе

Най-добрият треньор в България за 2020 – Николай Киров, коментира представянето на Арда в първата проверка на тима по време на зимната подготовка. “Сините” премериха сили с полския Заглембе Любин на турска земя и отстъпиха с 1:3.

“Оставам със смесени чувства. Показахме добри неща в офанзивен план, но ни вкараха елементарни голове. Умората при нас си личи, защото до преди 2 дни работихме сериозно за физиката. Според мен не стояхме никак зле, пресирахме добре, а в завършващата фаза трябваше да бъдем малко по-точни.

Предстои ни доста работа. Трябва да работим в защита и при статичните положения. В отбрана сме с трима нови човека в защита, градим нова централна двойка защитници. Има върху какво да се работи. Надявам се, да няма тръгващи си футболисти, нуждаем се от поне един човек в атака. Наблюдават се играчи, водят се разговори, когато има факти, тогава ще говорим”, заяви Киров.

Опитният наставник сподели, че един от новите футболисти – Никола Таравел, се е контузил и ще бъде аут за около 2 седмици.