Николай Киров: Очакваме четирима играчи да се присъединят в Турция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Берое потвърди контролата с руски отбор на турска земя

Наставникът на Берое Николай Киров даде кратко изявление пред медиите на летището в Пловдив преди заминаването на “зелено-белите” за лагера в Турция. Треньорът сподели, че Берое е договорил четирима нови играчи и те трябва да се присъединят на лагера в Турция. Киров обяви, че на този етап няма промяна в контролите и Берое ще играе с руския Рубин Казан.

„Чисто като рабора за физика съм доволен от първия етап на подготовката. Сега е нужно да работим за взаимовръзката между отделните играчи и отделните линии, защото градим що-годе нов отбор. Това ще бъде задачата на лагера в Алания“, каза Киров.

„Имаме договорка с четирима човека, които трябва да се присъединят към лагера в Алания, както крайни бранители, така и вътрешен халф и още един централен защитник, надявам се тази договорка да се спази, за да свикнат бързо с новия си тим“, продължи треньорът на заралии и разкри, че Анисе е имал договорка да напусне клуба, ако реши, така че уважава решението му.

„На този мач остава контролата ни с руски отбор. Допитали сме се до съответните органи. Получихме положителен отговор. Освен с руски, играем и с украински отбори“, завърши Николай Киров.