Николай Михайлов: Този отбор премина през много
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стражът на "сините" посвети успеха над ПАОК на феновете

Капитанът на Левски – Николай Михайлов даде своя коментар след като “сините” елиминираха ПАОК във втория кръг на Лигата на конференциите. Реваншът в Солун завърши 1:1 и с общ резултат 3:1 столичани продължават напред към следващия кръг.

“Искрено се радвам, че успяхме да играем добре, вкарахме хубав гол, защитавахме се добре. Беше малшанс да ни вкарат, но не загубихме и заслужено продължаваме напред. Радостен съм за тези момчета, този отбор премина през много. Знам, че феновете ни подкрепят в България, искам да им благодаря за всичко, което правят за нас. Елиминирането на ПАОК е за тях. Момчетата дадоха всичко на терена. Последните 2 дена имаше уникална концентрация, бяха на 100% концентрирани.”, сподели той.

“Вече имаме и класа с чужденците отпред, но не искам да деля, добро представяне, заслужена елиминация на един голям балкански колос. Видяхет, че те бакрая също се изнервиха. Титуляри започват млади хора, невероятно е за тях и съм радостен. Цялата фамилия ми е била на “Герена, кръвта ми е синя, юноша съм на този клуб, радвам се след толкова години да съм тук. 2 мача с ПАОК допуснахме само 1 попадение, едно голямо благодаря на целия отбор във фаза защита, продължаваме да надграждаме. Гледаме да починем, да се възстановим и продължаваме напред”, заяви Михайлов.