НКП на Левски подкрепи декларацията на ръководството
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вчера "сините" отправиха призив феновете да напълнят "Герена" въпреки забраната от БФС

Националният клуб на привържениците на Левски изрази подкрепата си към декларацията на ръководството на “сините” и призова за пълна мобилизация за двубоя с Ботев (Пловдив).

“Сините” бяха наказани от ДК на БФС с един мач без публика след дербито с ЦСКА, но от клуба вчера приканиха привържениците си на двубоя. В декларацията се казва, че Националният клуб на привържениците на Левски подкрепя напълно ръководството на ПФК Левски да не уважи решението на „неуважаемите глисти от БФС!“

„Двойният аршин в българския футбол, гарниран със професионално подпийване и припадане на публични места, мазане с тонове гел и трупане на още повече тонове сланина, доведоха дотам, че футболът в България да бъде трагична пародия на най-популярния спорт, а националният ни отбор да е футболно джудже. Несправедливото и скандално отношение към нашия клуб е интегрална част от големия проблем“, пишат те.

От НКП на Левски пишат, че организацията им последователно е защитавала принципна позиция на несъгласие с „хроничната пародийност в управлението на БФС“.

„Слава на Бога, времената на примирението с гаврите свършиха. Изключително сме щастливи, че сега в Левски има хора, които да кажат СТИГА! Стига на некомпетентността, стига на наглостта, стига на подигравките с Левски! Поради тази причина обявяваме ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ВСИЧКИ НА МАЧА С БОТЕВ! ВСИЧКИ ЗАД ЛЕВСКИ!“,завършват те.