Норич с високи амбиции за новия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Канарчетата" афишираха високи цели и се надяват да не бъдат отново отбор-асансьор между Премиър лийг и Чемпиъншип.

През изминалата кампания отборът на Норич спечели титлата в Чемпиъншип и отново стана част от лигата на най-добрите.

“Канарчетата” се надяват да избегнат изпадането, което доста често ги съпътства с влизането им във Висшата лига последните години.

Мениджърът на тима Даниел Фарке е наясно колко трудно ще бъде за неговия отбор да запази елитния си статут, но 44-годишният специалист е решен на всичко, за да го стори.

„Ние не сме наивни. Прекрасно осъзнаваме колко е тежко особено в началото. Първите няколко мача ще са истински тест, защото разликата между Висшата лига и Чемпиъншип е голяма. Работим, за да можем да се противопоставим на всеки без страх. Желая да изградим отбор, който да се бори за своите цели и не се страхувам да мечтая смело. Да, Норич няма да е шампион, но спокойно бихме могли да опитаме да завършим колкото е възможно по-нагоре в класирането. Когато си новак е логично да те слагат в битката за оцеляване, но всичко зависи от нас. Смятам, че сме един страхотен колектив и всички мислим за доброто на нашия отбор. Не крия, първата цел трябва да е оставането в английския елит, но след това вярвам, че сме способни да се целим доста по-високо“, заяви Даниел Фарке.