Нов французин започва проби в Локо Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Францизунът Муса Сумаре, който може да бъде използван като десен защитник и външен халф, се присъединява към подготовката на Локомотив (Пловдив) в опит да убеди в качествата си наставника Бруно Акрапович.

Черно-белите продължават да търсят полузащитник и нападател, след като няколко пъти вече удариха на камък. Исканият от Акрапович Димо Бакалов избра да продължи в Берое, а друг французин – Мохамед Брахими, не успя да впечатли по време на пробния период.

22-годишният Сумаре, който е с малийски произход, е започнал тренировки с втория отбор на Пари Сен Жермен, но възможността да заиграе в елитна футболна дивизия го заинтригувала и той приел да мине едноседмични проби в носистеля на Купата на България.

Сумаре е играл за италианските Нурезе, Виртус Бергамо и френските Шатору и Бобини.

В същото време стана ясно, че Бруно Акрапович е останал доста доволен от показаното от 19-годишния хърватин Филип Михалевич в контролата срещу Локомотив (Горна Оряховица).

Михалевич, който може да играе като десен бек и десен халф, ще остане в отбора, но все още не е ясно дали ще бъде картотекиран навреме, за да се появи в игра срещу Лудогорец в двубоя за Суперкупата.