google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Радвам се, че съм част от отбор с традиции, много добра база и организация", сподели Йоан Бауренски.

Едно от новите попълнения на Берое – Йоан Бауренски, даде специално интервю, в което разкри първите си впечатления от преминаването си в старозагорския клуб.

Доскорошният футболист на ЦСКА обяви, че целите му са да върне “заралии” на мястото, което заслужават.

– Би ли се представил с няколко думи?

– Израснал съм в Монтана. Играх в една частна школа – „Монтана Старс“, а след това преминах в школата на Литекс, а по-късно и в ЦСКА. Играх мъжки футбол в Литекс, във Враца, а сега съм в Берое, където искам да продължа развитието си.

– Какви са първите ти впечатления от клуба и защо избра да играеш тук?

-Тук заварих супер добри момчета, създадох и нови приятелства. Радвам се, че съм част от отбор с традиции, много добра база и организация. Това помага да се развивам както аз, така и момчетата. Надявам се да радваме феновете и отбора само с победи.

-Вече повече от седмица Берое е на лагер в Турция. Каква е обстановката в отбора?

– Обстановката е супер. Раздаваме се на всяка една тренировка. Тежки са тренировките. Имаме много нови момчета, а в това число съм и аз. Искаме да се сработим един с друг и да побеждаваме.

-Изиграхте две контролни срещи срещу сериозни противници. Какво е мнението ти за тези срещи?

– Има още какво да се желае от нас. Все още не сме компактни, но затова тренираме и гледаме да се подготвим за началото на сезона.

-Спомена, че имаш амбиции със „зелената“ фланелка. Какви са твоите цели?

– Моите цели са да върнем Берое там, където му е мястото и в момента мисля само за това. Ще дам всичко от себе си, за да може Берое да върви напред и се надявам това да се случи възможно най-скоро.

-Първите мачове са съвсем близо. Берое е с трудна програма. Какво очакваш от тези двубои?

– Не мисля, че има значение срещу кой излизаме. Ние играем само за победа. Да се раздаваме и всеки да помага на другия. Просто Берое да побеждава.

-Какво би казал на феновете на Берое?

-Очакваме колкото се може повече хора на стадиона, защото е друго, когато играеш с фенове. Ще се радваме да дойдат много хора, а ние ще се стараем да ги радваме само с победи.