Ново видео показа словесните стрели между Кобрата и Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Британецът обидил Пулев, българинът предлага да го бие и на канадска борба

Matchroom Boxing публикува ново видео, в което се показват допълнителни кадри от официалното теглене на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа преди очаквания с огромен интерес двубой за световната титла по бокс в тежка категория тази вечер.

В новия клип британецът пита Кобрата как му е рамото му, а българският боксьор му отвръща в характерния си стил: “Чудесно, ако искаш, мога да те бия и на канадска борба.”

 

В същото време Пулев разкри, че Джошуа го е нарекъл п**ка.

“Да, той ме нарече п**ка, което не е учтив език, не ми хареса,” разкри снощи Кобрата. “Ще видим утре обаче кой е това нещо.

“Казах му, че съм по-добрият боксьор и ще го унищожа в събота. Утре е моят ден, такива неща му казах. Но и го уверих, че го уважавам, защото е олимпийски шампион и световен шампион при професионалистите. Просто времената се менят. Казах му и че не го мразя, това е просто спорт.

“Аз съм по-добрият боксьор в момента, не бях по-добрият на олимпийските игри, но сега съм по-добрият. Той ми отговори някакви неща, не разбрах какви точно.”

Мачът в зала “Уембли”, който се очаква да започне около 23.30 часа, ще бъде излъчен в платформата на един от стрийминг гигантите в световен мащаб – DAZN, който в началото на месеца предприе мащабна глобализация на приложението си, като то вече е налично в над 200 страни по света, включително и у нас.

Приложението е налично за телефони, таблети, компютри и лаптопи и SMART телевизори (ако телевизорът има интернет, спокойно може да гледате, или да свържете телефона/лаптоп/компютър към телевизора).