google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Три отбора от Лига 1 ще се борят за подписа на звездата под рамката на вратата на ЦСКА 1948.

Стражът на ЦСКА 1948 – Даниел Наумов, е обект на интерес от цели три клуба от френската Лига 1, съобщава “Foot Mercato”.

Оферти за 24-годишния вратар на “червените” вече подготвят Сент Етиен, Лориен и още един тим, който обаче не се посочва в информацията.

Лориен си подпечата оставането в елитната дивизия, след като снощи завърши наравно с Бордо – 0:0, а Сент Етиен отстъпи с 1:2 у дома от Реймс и ще трябва да решава съдбата си в последния кръг, когато гостува на деветия в подреждането – Нант.

Наумов направи добро впечатление във Франция с блестящото си представяне в двубоя на националния отбор срещу “петлите” миналото лято, когато “лъвовете” загубиха с 0:3, но бившият футболист на Лудогорец направи няколко невероятни спасявания и на няколко пъти отчая звездите в нападение на противника.

Малко след това последва интерес от страна на Ница и Брест към талантливия вратар, но до трансфер не се стигна. Сега обаче нещата стоят по съвсем различен начин и евентуално акостиране на Наумов в Лига 1 няма да бъде никак учудващо.