Няма да се дава повече лиценз за efbet Лига на “Коматево”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Първоначално съществуваше опцията новакът в елита Крумовград да използва именно Коматево, но базата не е получила лиценз за елита.

Доскорощният стадиона на Ботев Пловдив на базата им в Коматево няма да получава повече лиценз за елита, съобщават от “Тема спорт”. От Лицензионната комисия към Футболния съюз са преценили, че съоръжението там вече не е пригодно, а още повече, че “канарчетата” вече домакинстват на “Колежа”.

Остава само опцията за Втора и Трета лига, ако евентуално дубълът на Ботев продължи своето съществуване, след като той изпадна от втория ешелон и ще трябва да се състезава в Югоизточната Трета лига.

Първоначално съществуваше опцията новакът в елита Крумовград да използва именно Коматево, но базата не е получила лиценз за елита. Ръководството на Арда открито се е обявило против да приюти “комшиите си” и така се е стигнало до избора на “Колежа”, което пък предизвика недоволството на привържениците на “жълто-черните”. Ботев Пд домакинстваше на базата си в Коматево в елита 9 години, докато строежът на “Христо Ботев” се протакаше.