Няма пречка пред Лео Меси да преговаря с друг клуб
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинската звезда на Барселона може да води преговори с всеки един отбор

Лионел Меси може да стартира преговори с друг отбор от днес, 1 януари, за да премине в техния състав след края на сезона. Договорът на аржентинеца с Барселона е до 30 юни 2021 г., което дава свобода на Меси да води преговори с всеки клуб, който е готов да удовлетвори финансовите му изисквания.

През миналото лято Лео Меси поиска да напусне каталунския клуб. Безкрайната история за бъдещето на Меси няма да приключи … засега. Аржентинецът обявиа в интервю, че ще реши дали да напусне Барса след края на сезона. Той няма да обяви своето решение по-рано, така че за футболната общественост ще бъде тайна дали аржентийнецът ще продължи да играе на “Камп Ноу”.

В същото време в Барселона ще се проведат президентски избори, чийто изход също може да е фактор за избора на Меси. Все пак финансовата мощ и футболни аргументи, за да изкушат звезда като Меси, имат само два клуба – Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

“Ще изчакам, докато сезонът приключи. Фокусирам се върху титлите, а не върху други неща”, каза той.

Освен Меси, още много други футболни звезди може да преговарят с други клубове – Серхио Рамос, Давид Алаба и Златан Ибрахимович са само някои от големите имена във футбола, които след края на кампанията са свободни агенти.