Обърканият Оле: “Приближаваме се до целта и ставаме по-добри!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Норвежецът все още не е печелил трофей като предводител на Ман Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изговори традиционните клишета след загубата след изпълнение на дузпи от испанския Виляреал във финала на Лига Европа.

В крайна сметка обаче той окачестви сезона на Червените дяволи като неуспешен.

“В съблекалнята е тихо, разочарованието е голямо,” заяви норвежецът след края на двубоя. “Но това е футболът – понякога един удар решава всичко. Трябва са си научим урока. Нека запомним това чувство и да направим така, че никога повече да не го усещаме отново.

“Не действахме така, както можем. Смятам, че започнахме добре, но те ни вкараха с единствения си точен удар. Разочаровани сме, че получихме гол от статично положение.

“Съперникът ни затрудни, като не ни остави никакви свободни пространства. Те се защитаваха добре, а ние не създадохме достатъчно добри положения.

“Сега не е моментът да се сочим с пръст и да казваме какво сме могли да направим по-добре. Щом не си спечелил трофея, значи не си направил нищо правилно.

“Приближаваме се до целта и ставаме все по-добри. Бяхме на един удар от успеха тази вечер. Единственото, което ни остава е да продължим да се развиваме и да ставаме по-силни.”

Запитан дали сезонът на Червените дяволи е бил успешен, Солскяер отговори лаконично: “Не!”