google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Талантът на Ливърпул Харви Елиът подписа първия си професионален контракт с “червените”, обявиха от “Анфийлд”. Младежът бе привлечен от Фулъм през миналото лято и е сочен за един от големите английски таланти.

Елиът може да играе и като крило, и като нападател. На 4 април той навърши 17 години, след което вече имаше правото да подпише професионален договор. От Ливърпул обаче не обявиха каква е продължителността на договора.

“От първия ми ден в клуба досега това е едно неописуемо пътешествие. Сега към него се добавя и първият ми професионален договор – това е сбъдната мечта за мен и моето семейство. С вълнение очаквам да видя какво ще ни донесе бъдещето. Радвам се, че ще имам възможност да давам всичко от себе си за клуба и феновете”, заяви Елиът, който има 8 мача за първия тим през тази кампания.

Старши-треньорът на мърсисайдци Юрген Клоп се изказа ласкаво по повод новината за договора на Харви Елиът:

“Брилянти новини, които ме карат да съм много щастлив. Всички сме наясно с неговите качества. Видяхме ги през този сезон както в първия отбор, така в тима до 23 г. Обичам отношението му, ентусиазма му, смелостта му. Впечатлява ме и това, че има нужното количество футболна увереност и нахалство”.