Обрат: Серхио Рамос може да остане в Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Серхио Рамос обмисля да приеме предложението за 1-годишен контракт

Поводи за оптимизъм сред феновете на Реал Мадрид – капитанът на клуба Серхио Рамос е преосмислил положението си още веднъж и вече е готов да направи сериозен компромис и да приеме предложението на клуба за едногодишен договор и да намали заплатата си с 10 процента, изненадващо съобщава “Марка”.

Двете страни преговаряха от месеци, но бяха поставени в ситуацията, в която никой нямаше намерение да направи компромис – защитникът бе твърд в желанието си за контракт за поне 2 години и без никакво намаляване на заплатата, докато президентът Перес също не желаеше да направи крачка назад в своето – договор за 1 година и 10% намаление на възнагражденито.

В последно време изглеждаше все по-невъзможно да се намери компромис в преговорите между двете страни. Медиите в Испания бяха сигурни, че Серхио Рамос ще напусне “Бернабеу”. Положението обаче се е променило и сега капитанътна “лос бланкос” е готов да отстъпи, тъй като иска да продължи да играе за клуба. Желанието на футболиста е да завърши кариерата си на “Сантиаго Бернабеу”.