Очоа: Искам да излезем от групата и да направим нещо значимо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мексиканският герой посвети силното си представяне срещу Полша на своето семейство

Когато дойде време за Световно първенство в последните години, футболният свят винаги се сеща за вратаря Гийермо Очоа. Роден да прави фантастични представяния на Мондиал, днес стражът на Мексико спаси дузпа на Роберт Левандовски, с което запази нулевото реми и точката за своя тим. Очаквано Очоа бе избран от феновете за “Играч на мача” в анкетата на ФИФА.

37-годишният ветеран, за когото това може би ще бъде последен Мондиал, изрази желанието си неговият тим да направи нещо значимо на финалите в Катар.

“Не бива само аз да бъда посочван като герой, защото всички заедно работехме – и в атака, и в защита. Доволен съм, че спасих дузпата. Посвещавам всичко това на семейството ми. Като дете си мечтаех да играя на мондиали и да пиша историята. Сега искам да излезем от групата и да направим нещо значимо”, каза Очоа.

“Взехме точка срещу съперник с много добри играчи. Полша е престижен отбор. Можехме да спечелим и трите точки, но трябва да гледаме позитивно. Предстоят ни много трудни двубои”, добави вратарят на Мексико.