google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всички ние изразяваме своето уважение към професионалиста и личността Красимир Балъков и оставаме признателни за работата му в „червения“ лагер", пишат от ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 обяви, че се разделя с Красимир Балъков, който дълго време беше част от проекта на столичния тим.

Ето какво написаха „червените“ на своя уеб сайт:

Пътищата на ЦСКА 1948 и главния мениджър Красимир Балъков се разделят след успешен период, продължил една година.

В ролята си първо на наставник на тима, а после на главен мениджър, легендата на българския футбол изпълни своята задача да поведе „армейците“ към достойно представяне в efbet Лига.

Впоследствие Балъков пое отговорността да бъде важна част от развитието на младите таланти в отбора и да спомогне с опита и познанията си за прехода им от юношеския футбол към професионалната им кариера.

„Времето в ЦСКА 1948 бе период на бързи и сериозни постижения! Продължавам своя път напред, със сигурност отново близо до зеления терен! Благодаря на всички, с които работих в ЦСКА и им желая нови футболни успехи!”, заяви Краси Балъков на раздяла с клуба.

Всички ние изразяваме своето уважение към професионалиста и личността Красимир Балъков и оставаме признателни за работата му в „червения“ лагер.

Заедно наредихме ЦСКА сред най-силните отбори в страната, а вярваме, че бъдещето и за двете страни предвещава още по-големи успехи!

Благодарим ти, Бала!

Желаем ти всичко най-добро!