Официално: Интер Маями обяви Лео Меси!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Меси ще получава 40 милиона на сезон и също така ще има процент от приходите от абонаментите за МЛС и процент от печалбите, които пристигането му в МЛС ще донесе на Адидас.

Интер Маями обяви официално привличането на световната суперзвезда Лионел Меси. Американският тим, собственост на Дейвид Бекъм, потвърди новината, която бе обявена от няколко реновирани източника по-рано през деня, а и преди минути аржентинецът сам обяви решението си. Аржентинецът напуска европейския футбол след 19 сезона.

Финансовата оферта е изключително добра, като Меси ще получава 40 милиона на сезон и също така ще има процент от приходите от абонаментите за МЛС и процент от печалбите, които пристигането му в МЛС ще донесе на Адидас. Дейвид Бекъм бе с основна роля за преминаването на Лионел Меси в американския франчайз.

Клубът от МЛС потвърди новината като публикува затъмнена снимка на фланелка на Меси с №10. Въпреки лошата спортна ситуация, Меси харесва харесва факта, че ще може да живее в Маями, град, в който се чувствам комфортно и където смята, че семейството му ще се чувства толкова удобно, колкото би било в Барселона.