google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шампионът на България Лудогорец направи много силен трансфер в последните часове на трансферния прозорец, след като привлече нападателя Кирил Десподов от Каляри. Българският национал ще играе на “Хювефарма Арена” под наем, като в договора има опция за закупуването на нападателя.

В момента Десподов се готви с националния отбор на България за предстоящия двубой на ‘лъвовете’ с Унгария от баражите за Евро 2021. През следващата седмица бившият футболист на ЦСКА-София и Литекс ще се присъедини към новия си тим.

Трансферът на Десподов в Лудогорец до голяма степен е изненадващ, тъй като нападателят винаги твърдеше, че има сериозни пристрастия към бившия си тим ЦСКА, който в момента е големият конкурент на “орлите” в България.

ЦСКА продаде Кирил Десподов през януари 2019 година, като българинът не успя да се наложи в отбора от Серия “А”. През миналия сезон той игра под наем в Щурм Грац, а в началото на тази кампания записа минути за Каляри в Калчото, но отново не влиза в плановете на старши-треньора Еузебио Ди Франческо.