Официално: Станислав Генчев е новият треньор на Ботев Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Генчев смени Локо София с "канарчетата"

Ботев Пловдив обяви на клубния си сайт новия наставник – това е Станислав Генчев. От новия сезон той ще работи на “Колежа”, като през кампанията 2022/23 бе начлео на столичния Локомотив.

“В щаба на Генчев влизат Живко Миланов (помощник-треньор) и Йордан Господинов (треньор на вратарите).  Станислав Генчев ще бъде представен официално пред медиите и феновете преди първата тренировка на “жълто-черните” за следващия сезон, която ще бъде на 14-ти юни на стадион “Христо Ботев”.

Треньорската кариера на Станислав Генчев стартира в Етър, където в продължение на няколко сезона е като старши треньор, както и помощник-треньор.

През 2019 година преминава в отбора на Лудогорец. В продължение на 4 сезона Генчев е част от “орлите”, като в определени моменти е начело на “зелените” от Разград, а с негово участие разградчани записват серия от титли и силни изяви в Европа. От началото на настоящия сезон Генчев бе старши треньор на Локомотив София

ПФК Ботев Пловдив пожелава на Генчев и екипа му много успехи с “жълто-черния” Клуб, с които да донесат поводи за радост и гордост на всички ботевисти!”, пишат “канарчетата” на своя клубен сайт.