Още трима подписаха с Царско село
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От столичния клуб обаче обявиха, че ще привлекат още играчи

Елитният Царско село представи нови трима футболисти, като по този начин броят на новите попълнения в столичния тим набъбна на шест.

Контракти с тима неотдавна подписаха Християн Василев, Миси Мезу и Лукас Диас до Насименто, а а днес Царете се подсилиха с вратаря Янко Георгиев и атакуващите играчи Петър Атанасов и Милчо Ангелов.

От клуба обаяви, че тримата вече са преминали медицински изследвания и ще се включат в първата тренировка на отбора, която е насрочена за понеделник.

Ето как Царско село представи новите си придобивки:

ЯНКО ГЕОРГИЕВ

Опитният вратар за последно защитава цветовете на Ботев Пловдив. Той е родом от Бургас и е играл за тимовете на Поморие, Черноморец Бургас, Нафтекс, Черноморец Поморие, ПФК Бургас, Септември София, а от 2019 година бе част от тима на Ботев Пловдив.

ПЕТЪР АТАНАСОВ

30-годишният футболист за последно защитава цветовете на Ботев Враца, където изигра 108 мача и отбеляза 27 гола. Преди това бе част от тимовете на Монтана, Славия, Раковски, Черноморец Бургас, Ботев Пловдив, Брестник и Локомотив Пловдив. През своята кариера е получавал повиквателни и за младежкия национален отбор на България.

МИЛЧО АНГЕЛОВ

Нападателят за последно бе част от тима на Етър Велико Търново, за който изигра 25 мача и отбеляза 3 гола. Той е бил част всички младежки и юношески национални гарнитури на България. Играл е за отборите на Славия, ЦСКА, Литекс и Черноморец Бургас.

Президентът на клуба Иво Андреевски изрази задоволството си от начина, по който се осъществява селекцията на отбора, но допълни, че ще бъдат привлечени още няколко играчи.

“Както виждате селекцията се движи по план,” коментира той. “Остава да привлечем още няколко футболисти, с което е много вероятно да окомплектоваме 90% от отбора още за старта на подготовката, което е и желанието на треньора.

“Ясно е, че доста футболисти напуснаха, но вземаме играчи, с които смятаме, че през новото първенство ще вдигнем нивото.”