От Берое опровергаха информациите за продажбата на клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В последните дни ставаме свидетели на редица подобни „бомби“ и „шокиращи вести“, свързани с нашия клуб, които са плод на фантазиите на някои хора и чиято цел остава неясна"

От ръководството на Берое категорично опровергаха появилите се информации за преговори за продажбата на клуба.

“Заралии” отправиха апел да се следи сайта на клуба, където ще бъде публикувано всичко по-интересно и актуално, което касае отбора.

Ето какво написаха от Берое на своя официален сайт:

“Във връзка с появилите се медийни информации за започнали преговори за продажбата на клуба, ПФК „Берое“ информира футболната общественост, че въпросните „сензационни новини“ не отговарят на истината. В последните дни ставаме свидетели на редица подобни „бомби“ и „шокиращи вести“, свързани с нашия клуб, които са плод на фантазиите на някои хора и чиято цел остава неясна.

По всички теми, вкл. и касаещи собствеността и финансирането на клуба, призоваваме журналистите да се позовават на официалния сайт на ПФК „Берое“.

Акциите на клуба са собственост на „Сдружение за подкрепа на футбола „Берое“ и представляващите сдружението не са водили разговори за прехвърлянето, продаването, подаряването им и пр. на когото и да било.

Само Берое!”